Direct la continutul paginii »

Hodorogea Dan A.F.Prestam servicii de sonorizare intalniri de afaceri, filmare, fotografii profesionale , prelucrari audio, video, foto personalizate, constructie, actualizare pagini internet .

Serviciile se asigura cu aparatura proprie in locatia propusa de client. Preturile sunt negociabile in functie de serviciile solicitate, loc si durata.

Organizam pentru firme intalniri de afaceri, conferinte cu asigurarea sonorizarii si inregistrarii audio/video a discutiilor. La cerere se asigura sonorizare si pentru programul recreativ (receptia/ masa festiva) de dupa sedinte.


Hodorogea Dan A.F.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Hodorogea Dan A.F. se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Hodorogea Dan A.F. in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Hodorogea Dan A.F., care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.580Produse

    1. 2