Direct la continutul paginii »

SC Happy Kids Univers SRLClovni la domiciliu, Zane, Printese, Petreceri Copii, Pictura pe Fata, Baloane Modelate, Magician , Picioroange, Animatie, Jocuri Interactive.

Copilaria este cea mai frumoasa perioada a vietii si credem ca e datoria noastra
a adultilor sa le oferim copiilor tot ce este mai bun pe lume !!!
Orice copil viseaza la o petrecere de vis cu Clovni , Zane , Printese si Magicieni !!!
Viata vazuta prin ochii copiilor se aseamana foarte mult cu un basm , cu ajutorul nostru basmele devin realitate, din acest motiv te rugam sa lasi grijile la o parte si sa ne lasi pe noi sa ne ocupam de fericirea copilului tau !!!

SC Happy Kids Univers SRL
Persoana contact: Mihai Daniel
Localitatea: bucurestiContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale SC Happy Kids Univers SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre SC Happy Kids Univers SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii SC Happy Kids Univers SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.519