Direct la continutul paginii »

S.C. Acaju Public Relations S.R.L.In magazinul situat la 50 de metri de intrarea elevi a Liceului de Arte Octav Bancila din Iasi veti gasi doar obiecte artizanale unicat aduse din toate colturile lumii. Lucrate manual in piatra, fier, lemn, panza sau lut, produsele pot fi un excelent cadou pentru cei speciali sau o sursa de bucurie pentru propria casa.

Acaju Public Relations SRL
Persoana de contact: Ramona UrsuContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale S.C. Acaju Public Relations S.R.L. se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre S.C. Acaju Public Relations S.R.L. in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii S.C. Acaju Public Relations S.R.L., care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.820