Direct la continutul paginii »

SC Plus Audio SRLSonorizari profesionale de nunti, banchete sau alte evenimente festive.
O nunta reusita alaturi de PLUS AUDIO! Tg-Mures.

O echipa profesionista va sta la dispozitie in orice moment pentru organizarea diferitelor tipuri de evenimente. Combinand servicii de calitate si produse profesionale cu atentia deosebita fata de fiecare client, am devenit cea mai buna alegere in domeniul sonorizarilor pentru nunti, banchete sau petreceri/prezentari de firma. Stilul nostru de lucru dinamic si eficient fac ca majoritatea clientilor nostri sa devina clienti permanenti apelandu-ne in continuare si recomandandu-ne si altora.

Nu suntem de conceptia ca o firma sa ofere toate serviciile! Noi ne-am axat numai pe sonorizari, cat si colaboratorii nostrii numai pe decoratiuni, foto sau video. Astfel va putem oferi calitatea maxima posibila!

SC Plus Audio SRL
Vizitati! ->> plusaudio.roContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale SC Plus Audio SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre SC Plus Audio SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii SC Plus Audio SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.519