Direct la continutul paginii »

Fratila Liviu Valentin PFPrezentare si animare evenimente de orice fel, la cel mai inalt nivel. MC Lyvyoo nu s-a putut desparti de viata de noapte, fiind din iulie 2006, dupa mai multe experiente frumoase in cluburile capitalei, MC rezident al clubului Twice, un loc unde pune mult suflet pentru ca party-urile de acolo au o nebunie specifica.

Detalii, portofoliu foto si video, CV sunt disponibile la adresa lyvyoo.neosite.roContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Fratila Liviu Valentin PF se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Fratila Liviu Valentin PF in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Fratila Liviu Valentin PF, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.917