Direct la continutul paginii »

Georgia Construct SRLGeorgia Construct srl editeaza ghidul Pagini de Constructii, un pachet complet de servicii, catalog tiparit - cd-base - internet, ce cuprinde cea mai mare baza de date si reclama din domeniul constructiilor si domenii conexe acestora, la nivel national.

Structura ghidului este foarte detaliata ceea ce face ca acest instrument de lucru sa fie la indemana oricui si de asemenea sa fie rapid in gasirea solutiilor si materialelor necesare.

Distributia ghidului se face gratuit in toata tara prin intermediul targurilor si expozitiilor la care agentia participa cu stand propriu, precum si prin intermediul consultantilor de vanzari intr-un sistem business-to-business.

Exista o gama variata de module de aparitie in ghid, de la module mici accesibile oricarei companii pana la module mari mai costisitoare, dar cu efect mai mare din punct de vedere al imaginii firmei.

Pagini de Constructii este un proiect care vine in primul rand in intampinarea celor care cauta informatie multa si bine structurata dintr-o sfera de activitate cat mai complexa, cum e cea a constructiilor, si in al doilea rand este un mijloc de promovare al imaginii companiilor ce doresc afirmarea sau de consolidare al celor deja cunoscute.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Georgia Construct SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Georgia Construct SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Georgia Construct SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.158