Direct la continutul paginii »

Wisel Expert SRL



Societatea noastră, cu personal cu experienţă de peste 12 ani în comerţul on-line, vă oferă servicii de consultanţă, training, coaching.

Unul din serviciile oferite se referă la distribuţia şi consultanţa în legătură cu produsele comercializate de compania Amway. Întemeiată în anul 1959 de către co-fondatorii Jay Van Andel şi Rich DeVos, Amway este una dintre cele mai mari şi mai importante companii de vânzare directă din lume.

Compania oferă peste 600 de produse de calitate, dintre care majoritatea sunt concepute şi fabricate în propriile unităţi de cercetare şi producţie. O forţă de vânzări de peste 3 milioane de persoane promovează şi distribuie produse de întreţinere a locuinţei, produse cosmetice şi produse pentru nutriţie şi sănătate în peste 80 de ţări şi teritorii din întreaga lume.

Cuvintele cheie în secolul 21 sunt "Gândeşte local, acţionează global". Amway se călăuzeşte după acest principiu de peste 45 de ani. Pentru a ne deveni client, contactati-ne pe mail pentru a va putea crea un cont cu drepturi depline.



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale Wisel Expert SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Wisel Expert SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Wisel Expert SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

27.139