Direct la continutul paginii »

ZSpotMedia SRLInfiintata in 2003, Z SPOT MEDIA este specializata in importul si distributia de echipamente profesionale pentru productie publicitara, digitizare documente si carti, solutii scan-copy-print si finisare large format. Din 2010 a fost creat un nou departament dedicat echipamentelor 3D - printere pentru educatie/prototipare industriala si scanere pentru inginerie inversa.

Firma distribuie la nivel national atat branduri renumite de echipamente profesionale cat si o paleta larga de consumabile, media, folii si accesorii. Oferim solutii complete ce includ echipamente, software, consultanta in implementarea de proiecte, instruire, service, consumabile, etc.
Ne puteti gasi in permanenta la sediul nostru din Bucuresti sau venim noi la dumneavoastra oricand aveti nevoie, atat in plan local cat si national. Lucram deasemenea si cu importanti reseleri de pe piata din Romania.

Cu ce ne ocupam?

Solutii profesionale de format mare si productie publicitara Import si distributie. Inca de la inceput ne-am implicat pe piata de echipamente format mare, o piata in continua dezvoltare, cu cerinte specifice si utilizatori exigenti. Ne-am extins si catre echipamente destinate industriei publicitare: imprimante outdoor solvent, cutter-plottere, prese termice, laminatoare, software RIP, taiere. Pentru toate solutiile furnizate asiguram servicii complete, incluzand transport, instalare, montaj, instruire personal, service in garantie cat si in perioada de post-garantie. Echipamentele sunt vandute si prin reteaua noastra de dealeri locali.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale ZSpotMedia SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre ZSpotMedia SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii ZSpotMedia SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.