Direct la continutul paginii »

Km Hard Tel Service SRLFirma KM HARD TEL SERVICE (situata in Alba Iulia) va ofera sisteme inovatoare care sa va protejeze impotriva intrarii prin efractie si a furtului, la preturi cat mai avantajoase. Sistemele noatre sunt concepute astfel incat sa fie usor integrate in alte siteme de securitate.

sisteme de monitorizare antifurt
* sisteme de monitorizare a semnalelor in caz de constrangere/violenta/privare de libertate
* monitorizare a conditiilor critice

Avantajele sistemelor de detectie-avertizare efractie:

* ajuta la protejarea afacerii dumneavoastra impotriva furtului si a talhariei
* poate include optiuni precum butoane de alarma, senzori de miscare, protectie a usilor- fapt ce confera angajatilor confort si liniste
* ajuta la identificarea conditiilor critice precum temperaturi foarte mari sau foarte miciContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Km Hard Tel Service SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Km Hard Tel Service SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Km Hard Tel Service SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.326