Direct la continutul paginii »

Aba Security Guard SRL



În toate ţările civilizate din lume, securitatea proprietaţii, particulare sau de stat, reprezintă o problemă primordială atât pentru individ cât şi pentru întreaga societate.


O soluţie eficientă pentru a-i descuraja pe infractori în tentativele lor este aceea de a apela cu încredere la sistemele de securitate performante puse la dispoziţie de societăţile specializate în domeniu.

Este bine totodată să ştiţi că pentru alegerea unui sistem de securitate eficient, nu preţul reprezintă criteriul principal având în vedere faptul că un preţ mic poate ascunde o calitate îndoielnică a sistemului sau un montaj necorespunzător din punct de vedere tehnic.

Societatea noastra in calitate de prestator se obliga conform legilor in vigoare sa asigure aceasta protectia bunurilor dvs. prin mijloace certificate si aprobate conform planului de paza, deasemenea profesionalismul se evidentiaza prin dotarea si echiparea agentilor din obiective.



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale Aba Security Guard SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Aba Security Guard SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Aba Security Guard SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.