Direct la continutul paginii »

City Security Concept SRLVa oferim sisteme profesionale de avertizare la efractie, avertizare la incendiu, control acces, supraveghere video, interventie si monitorizare.


Nevoia de securitate nu este limitata in timp. Asadar, sistemele de securitate cu adevarat valoroase sunt concepute pentru a dura o lunga perioada de timp.


Indiferent unde se manifesta, incendiile provoaca panica, au loc pagube materiale si uneori chiar pierderi de vieti omenesti. Pentru a evita aceste pierderi este necesara echiparea cu sisteme de detectie si semnalizare a inceputului de incendiu.

Investim in tehnologii noi, in formarea si specializarea personalului, cu scopul de a creste beneficiul clientilor.


Departamentul tehnic urmareste in permanenta, testeaza si implementeaza cele mai noi solutii din dorinta de a oferi cele mai corecte servicii in domeniul securitatii si a managementului riscului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale City Security Concept SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre City Security Concept SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii City Security Concept SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.