Direct la continutul paginii »

Gerom International Prodimex SRLGEROM International Prodimex infiintata in anul 1993, a reusit in toti acesti ani sa se numere printre cele mai importante firme din domeniul sistemelor de securitate.

Conceptia de securitate decurge atit din experienta personalului, din asistenta tehnica oferita de producatori in baza standardelor specializate precum si din recomandarile institutiilor abilitate in Romania.


In conformitate cu cerintele specifice sistemelor de securitate, firma noastra utilizeaza doar echipamente care sunt avizate in conformitate cu standardele nationale sau internationale.

Pentru promovarea profesionala si crearea unui mediu de afaceri corect, suntem membru fondator si participant activ la ARTS (Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate), organizatie profesionala in domeniu.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Gerom International Prodimex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Gerom International Prodimex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Gerom International Prodimex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.