Direct la continutul paginii »

Fodor Construct SRLSC Fodor Construct SRL este o companie infiintata in anul 2004. Activitate principala este executarea de constructii si hidroizolatii la terase de bloc si hale industriale.

La solicitare, specialistii nostri se vor deplasa la obiectivele dumneavoastra pentru alegerea solutiei optime, atat din punct de vedere tehnic cat si finaciar.

Calitatea materialelor si modul de punere a lor in opera permit societatii noastre sa asigure o perioada de garantie cuprinsa intre unu si zece ani.

Garantam prin profesionalism si seriozitate in executarea lucrarilor de hidroizolatie, termoizolatie sau amenajari interioare, un inalt nivel calitatvi, termen de executie scurt si preturi avantajoase pentru clientii nostri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Fodor Construct SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Fodor Construct SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Fodor Construct SRL , care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

19.184