Direct la continutul paginii »

Falcon Manager SRLPromptitudine!
Profesionalism!
Implicare!

Bine ati venit la Falcon Manager S.R.L. !

Suntem o societate tanara, dinamica, cu experienta si punem accent pe seriozitate, respect si corectitudine.

Oferim servicii specializate de administrare imobile, curatenie, intretinere tehnica imobile ( instalatii sanitare, instalatii electrice, renovari, vopsitorie, etc), intretinere curti si spatii verzi si alte servicii conexe.

Avem o echipa de oameni experimentati si ambitiosi ce si-au dovedit competenta in societati de renume din Romania.

Va asiguram de o colaborare si comunicare exceptionala si va veti convinge de faptul ca serviciile noastre corespund exigentelor dumneavoastra.

Politica societatii noastre este de a oferi clientilor servicii de inalta calitate stabilind ca valoare de baza orientarea fata de nevoile clientului, conferind de asemenea si un bun control asupra raportului calitate-pret.

Societatea Falcon Manager isi concentreaza activitatea pentru a oferi servicii competitive, anticipand si intelegand astfel nevoile si cerintele clientilor de a avea servicii de calitate la preturi corecte.

Va oferim o gama variata de servicii care sa corespunda nevoilor dumneavoastra, cateva exemple fiind enumerate mai jos:

1. Administrare si securizare cladiri: asiguram servicii de management financiar si de proprietate al Asociatiilor de Proprietari , zonelor si cartierelor rezidentiale, cladiri de birouri si diverse cladiri.

Pentru asigurarea unei administrari cat mai transparente, in relatia cu managementul asociatiei si cu proprietarii, Falcon Manager utilizeaza aplicatia Aviziero ( www.aviziero.ro ) pentru calculul cotelor de intretinere, aplicatie ce permite, optional, accesul online al proprietarilor pentru intelegerea modului de calcul a cotelor de intretinere si vizualizarea facturilor aferente cheltuielilor repartizate pe lista de plata.

Societatea Falcon Manager isi concentreaza activitatea pentru a oferi servicii competitive, anticipand si intelegand astfel nevoile si cerintele proprietarilor de a avea o administrare corecta, cu un minim efort. Specialistii nostrii sunt in permanenta la curent cu modificarile legislative in domeniu.

2. Servicii de curatenie : pentru persoane fizice si persoane juridice. Serviciile de curatenie se refera la curatenie de intretinere , curatenie generala, curatenie dupa constructor, curatenie inainte si dupa evenimente, curatenie de urgenta, curatenie si intretinere spatii verzi. Serviciile pot fi prestate pe baza de abonament lunar sau la cerere.

3. Servicii de reparatii : instalatii sanitare, instalatii electrice.

4. Servicii de renovare: zugraveli, gresie, faianta, parchet, etc

5. Servicii de intretinere curti, gradini, spatii verzi

6. Amenajari interioare si exterioare: compartimentari interioare, izolatii, placari etc.

Pentru locatarii asociatiilor de proprietari care incheie un contract de administrare cu societatea noastra, oferim serviciile din lista cu un discount de 5-10% fata de pretul de lista.

Pentru oferta detaliata si preturi, va stam la dispozitie.
Cu stima,
Mihai Dontu
Administrator Falcon ManagerContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Falcon Manager SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Falcon Manager SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Falcon Manager SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.