Direct la continutul paginii »

Lucasutil SRLFirma SC LUCASUTIL SRL a fost infiintata in 2012 in Galati. Obiectivul nostru este de a veni in intampinarea firmelor de constructii cu o oferta ce invinge orice concurenta. Noi oferim spre inchiriere utilaje in stare perfecta de functionare.

Utilaje ca: buldoexcavator cupa multifunctionala brat telescopic cu 4 cupe si lame europaleti,excavator pe senile, incarcator frontal, autobasculanta. Preturile sunt negociabile in functie de durata contractului si conditiile de plata. Preturile nu includ motorina.

Alegeti firma Lucasutil SRL pentru proiectele dumneavoastra si nu veti regreta.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Lucasutil SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Lucasutil SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Lucasutil SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

19.319Produse

    1. 2