Direct la continutul paginii »

ECO Structuri SRLProducţia de tâmplărie din PVC şi geam termoizolant se desfăşoară in spaţii moderne, special construite, cu utilaje automate sau cu comandă numerică, beneficiind de personal cu o înaltă calificare, în prezent peste 200 de specialişti.

Am funcţionat încă de la început în ideea de a oferi calitate. Astfel, încă din anul 2006 am obţinut agrementul tehnic pentru produs finit, in anul 2007 am obţinut certificatul sistemului de management al calităţii ISO 9001 cu TÜV CERT al TÜV Thüringen e.V. din Germania, in anul 2008 am implementat sistemul integrat de management CALITATE-SĂNĂTATE-MEDIU cu Grupul de Certificare Sisteme de Management.

In prezent atât tâmplăria din PVC cât şi geamul termoizolant deţin marcajul CE.

Vom fi întotdeauna un furnizor de soluţii de vârf şi calitate, aspirând să devenim cea mai admirată companie din domeniul nostru de activitate.

Succesul nostru se bazează pe satisfacţia şi succesul beneficiarilor noştri, atitudinea noastră orientată către client este esenţială.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale ECO Structuri SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre ECO Structuri SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii ECO Structuri SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
ECO Structuri SRL


20.335