Direct la continutul paginii »

Hamat Impex SRLFirma Hamat, avand sediul principal in Craiova va pune la dispozitie o gama completa de produse destinate protectiei solare si pentru umbrire dar si pentru decorarea interiorului locuintei dumneavoastra cum ar fi jaluzele verticale, jaluzele orizontale, jaluzele romane, storuri, screenuri, copertine retractabile sau marchize, rolete, plisse, rulouri exterioare din aluminiu si PVC dar si usi de garaj din aluminiu.

Va invitam sa rasfoiti paginile acestei prezentari pentru a descoperi beneficiile pe care le puteti avea daca va decideti sa colaborati cu Hamat.

Tamplaria din aluminiu poate fi astel folosita la aplicatii care necesita suprafete vitrate mari dar si la diferite aplicatii uzuale, ea fiind foarte rezistenta in timp, asigura stabilitate si protectie.

Peretii cortina oferiti de firma noastra asigura o rezistenta sporita permitand suprafete vitrate mari. Ei pot fi folositi pentru realizarea fatadelor unor cladiri comerciale dar si pentru locuintele cu arhitectura moderna.

Hamat va ofera jaluzele orizontale confectionate si cu lamela din lemn. Jaluzelele din lemn sunt menite sa completeze aspectul interior al locuintei, redand spatiului un aer cald, toate acestea desigur daca preferati un decor clasicContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Hamat Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Hamat Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Hamat Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.