Direct la continutul paginii »

KREATE Ambient DesignSuntem un grup de tineri designeri, arhitecti, artisti plastici si scenografi care ofera sercicii de DESIGN de AMBIENT, de MOBILIER si ARHITECTURA, consultanta si consiliere in amenajari, proiecte complete de design de interior si design de mobilier in judetele: Constanta, Bucuresti si Brasov.

Am fost intrebati "de ce Design de ambient tocmai acum, pe timp de criza?"
Pentru ca tocmai acum aveti nevoie mai mult decat oricand de un mediu perfect organizat in care sa va desfasurati activitatea la parametrii optimi, pentru ca acum aveti nevoie de un mediu relaxant si in acelasi timp stimulator.
Si pentru ca noi nu putem "schimba lumea" dar putem schimba cate un loc, va putem transforma casa in caminul ideal, putem transforma un birou intr-un office organizat si cu impact pentru clienti, putem transforma un magazin intr-un magnet pentru cumparatori.

Nu uitati: "nimic nu se pierde, totul se transforma" (Antoine-Laurent Lavoisier) si numai de voi depinde sa transformam degradarea in renastere.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale KREATE Ambient Design se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre KREATE Ambient Design in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii KREATE Ambient Design, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.