Direct la continutul paginii »

Royal International Construct SRLFirma ROYAL INTERNATIONAL CONSTRUCT, a fost înfiintatã ca societate cu rãspundere limitatã în anul 2003 are sediul central în Bucuresti.

A început ca firmã de consultanta in domeniul constructiilor civile si industriale, urmand o linie ascendenta ROYAL INTERNATIONAL CONSTRUCT SRL, si-a extins domeniul de activitate in sfera constructiilor, avand o bogata experienta in amenajari interioare, confectii metalice, sisteme inchidere .

Incepand din anul 2004, si-a adãugat ca activitãti, alãturi de cea de constructii si pe cea de dealer Hormann, oferind instalare si service (in garantie si post-garantie) pentru produsele furnizate.


Ca urmare in anul 2006, a fost numarul 1 in Bucuresti in segmentul usilor de garaj rezidentiale HORMANN.


Suntem deci convinsi cã, alãturi de parteneri puternici – cum s-au dovedit a
fi colaboratorii nostri interni si externi – si împreunã cu echipa noastrã tânãrã, dinamicã si ambitioasa avem toate sansele sã ne dezvoltãm in continuare, în beneficial nostru si al clientilor nostri. Cu deosebita stima,
Albert ILIES
DirectorContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Royal International Construct SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Royal International Construct SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Royal International Construct SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Royal International Construct SRL


19.394