Direct la continutul paginii »

Sprayfoam Brasov SRLSuntem o firma  infiintata in parteneriat Romano-Canadian.Am adus din Canada cel mai renumit utilaj de producere a spumei poliuretanice(Graco) pentru a da o inalta calitate lucrarilor executate. In plus, folosim materia prima furnizata de BASF, liderul de piata din Europa.

Tinand cont ca in Romania izolatia cu spuma poliuretanica este in stadiul de pionierat, am acumulat in ultimii 2 ani experienta necesara realizarii unor lucrari de inalta calitate.

Spuma poliuretanica este cel mai bun izolator cunoscut si are nenumarate aplicatii, incepand din subsol si terminand cu acoperisul oricarei constructii unde este necesara o buna termo-hidro-fonoizolatie .

Dorim sa ne remarcam prin calitate, seriozitate si preturi cat mai mici cu putinta.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa vizitati site-ul nostru si chiar sa ne contactati!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sprayfoam Brasov SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sprayfoam Brasov SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sprayfoam Brasov SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Sprayfoam Brasov SRL


19.511Produse

    1. 2