Direct la continutul paginii »

Indfloor MuresDin dorinta de a veni mai aproape de clienti, Indfloor Group a considerat utila infiintarea a doua entitati membre in zonele importante ale tarii; astfel, in 2009 a fost infiintata

Indfloor Mures, iar in 2012 Indfloor Vest. Ambele entitati astfel create sunt membre ale Grupului Indfloor si beneficiaza in consecinta de competentele si know-how-ul specialistilor nostri.


Compania Indfloor Group a fost infiintata in 2004, ca urmare a mai multor solicitari venite din partea beneficiarilor, precum si a firmelor de constructii sau amenajari interioare care resimteau lipsa unor solutii complete si de calitate pentru finalizarea pardoselilor, fie ele sportive, de interior, de exterior, pardoseli industriale, din PVC sau rasina epoxidica, mocheta sau parchet.


Indfloor Group se afla in plina ascensiune, astfel ca in prezent poate raspunde oricarei solicitari in domeniul pardoselilor, gratie diviziei de vanzari, cu ajutorul careia acopera toate regiunile tarii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Indfloor Mures se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Indfloor Mures in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Indfloor Mures, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Indfloor Mures


20.203