Direct la continutul paginii »

Greeng Serv SRLEchipa tanara serioasa, infiintata in anul 2006 ne place sa credem ca respectam clientul si la randul nostru suntem respectati de catre ei.

Ne ocupam cu vanzare si montare de jaluzele interioare de orice fel, rulouri exterioare din aluminiu ce se aplica pe fereastra rezistente, plase de insecte de orice fel.

Materialele noastra sunt de calitate, montajul la fel de aceea ofirim si garantie extinsa.

Preturile sunt foarte bune la noi pentru ca nu avem adaos comercial la produs ci doar adaos pentru montaj.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Greeng Serv SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Greeng Serv SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Greeng Serv SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Greeng Serv SRL


20.926Produse

    1. 2