Direct la continutul paginii »

Fed Print SATipografia FED şi-a început activitatea în anul 1990, cu o rotativă de cărţi, o maşină offset plană şi o maşină de broşat de mică capacitate realizând comenzi de publicaţii periodice, cărţi de tiraj mic şi mediu precum şi alte tiparituri.

FED PRINT dispune de o înzestrare tehnică formată din utilaje moderne, fabricate de prestigioşi producători mondiali, aflată în continuă modernizare şi înnoire.

Cu o experienţă de peste un deceniu, FED PRINT s-a impus pe piaţa românească a tipăriturilor prin seriozitate şi flexibilitate, transformând cerinţele beneficiarilor în colaborări reciproc avantajoase şi de durată.

Folosind materiale de calitate fabricate de firme consacrate pe plan european şi mondial, FED PRINT realizează o gamă lară de produse poligrafice la nivele superioare de calitate.

Executând prestaţii poligrafice integrale - culegere, paginare, scanare, selecţii de culoare, expunere pe film, tipar, finisare - FED PRINT este partenerul valabil pentru producătorii de carte, reviste, ziare sau materiale publicitare.

Calitatea ridicată a produselor FED PRINT a primit recunoaşteri publice prin premiile acordate de juriile a numeroase târguri şi expoziţii la care firma noastră a participat.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Fed Print SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Fed Print SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Fed Print SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.