Direct la continutul paginii »

Vizal SRLAm început în 2002 printr-o serie de activităţi punctuale, urmând ca până în momentul de faţă să oferim o varietate de servicii din spaţiul producţiei publicitare.

Mai mult decât atât, am pus bazele unor relaţii temeinice cu partenerii noştri.

Credem că o colaborare eficientă se bazează în primul rând pe încredere. De altfel, aşa am ajuns să fim competitivi într-o industrie extrem de dinamică. Am crescut sănătos, prin parcurgerea unor etape fireşti din viaţa acestui tip de business.

Totodată, experienţa ne este întregită de contactul cu agenţiile de publicitate, cu care avem posibilitatea să realizăm produse creative, în conformitate cu nevoile clientului

Ne bucură faptul că lucrăm cu industrii variate şi provocatoare în acelaşi timp. Acest lucru ne permite o îmbunătăţire şi o autoeducare permanentă, astfel încât să fim mereu “en garde”.

Fie că este vorba de Federaţia Română de Handbal, Clubul Sportiv Oltchim, Real Hypermarket, Astra Asigurări, Orange România sau Vie Vin Vînju Mare, toate proiectele ne determină să fim mai buni şi să creionam poveşti doar cu personaje pozitive.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Vizal SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Vizal SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Vizal SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.