Direct la continutul paginii »

Schubert & Franzke SRLSchubert & Franzke este lider in Romania in realizarea hartilor pentru municipii si judete. Firma noastra executa proiecte cartografice individualizate, in colaborare cu primariile si cu consiliile judetene din intreaga tara, atat in forma tiparita harti pe suport de hartie, cat si online aplicatii pe internet.

Pentru realizarea cu succes a proiectelor, consultantii nostri se bazeaza pe experienta a zeci de ani ai firmei Schubert & Franzke. Ne mandrim cu flexibilitatea intregii echipe, de la consultanti la designeri si cartografi, pe parcursul intregului proces de creatie a diferitelor proiecte si ne bucuram sa afirmam, ca toate produsele cartografice oferite au fost realizate individual, personalizate in functie de cerintele clientului, fiind finalizate cu succes.

Schubert & Franzke este un partener pe termen lung al primariilor si consiliilor judetene din tara. In colaborare cu firme din domeniul turistic si alte sectoare ale economiei, Schubert & Franzke ii sprijina pe partenerii nostrii cu multiple solutii cartografice, oferind prin intermediul hartilor, informatii asupra diferitelor regiuni din tara.

O alta categorie de clienti sunt firmele, care considera hartile noastre ca fiind un mijloc eficient de publicitate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Schubert & Franzke SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Schubert & Franzke SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Schubert & Franzke SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.881