Direct la continutul paginii »

Euroconsulting Rom SRLServicii de consultanţă premium pentru obţinerea fondurilor nerambursabile de la Uniunea Europeană, cu maximizarea gradului de absorbţie a fondurilor pentru fiecare proiect implementat.

Rezultatele muncii nostre se relevă în procentajul de reuşită de peste 98 % a cererilor de finanţare depuse şi în gradul ridicat de absorbţie a fondurilor contractate la fiecare proiect.

In sprijinul misiunii noastre aducem competenţa echipei şi experienţa de 10 ani în pregătirea şi implementarea proiectelor cu finanţare nerambursabilă.

Avem posibilitatea să oferim clienţilor noştri servicii integrate privind accesarea fondurilor europene: pregătirea aplicaţiilor, asistenţă pentru obţinerea co-finanţării bancare, respectiv managementul achiziţiilor şi rambursarea cheltuielilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Euroconsulting Rom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Euroconsulting Rom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Euroconsulting Rom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.362