Direct la continutul paginii »

Euroconf Romania SRLCompania Euroconf Romania este prezenta pe piata de peste 14 ani de zile. Producem tesatura flausata din bumbac 100% in propriile facilitati de productie, si diverse articole din aceasta, prosoape, halate si covorase de baie, cearceafuri, huse, etc.


Sectorul industriei hoteliere beneficiaza de experienta vasta a companiei Euroconf Romania, care livreaza acestor unitati produse din cele mai diverse: prosoape, halate de baie, covorase de baie, articole de sauna.

Articolele comercializate rezista la procesele industriale de spalare, pastrandu-si in timp toate caracteristicile initiale.

Oferta Euroconf Romania este indreptata si catre consumatorii casnici, prosoapele noastre din tesatura din bumbac 100%, cu densitati de 400, 500, 600 si 700 g/mp, colorate intr-o paleta foarte variata, cu latimi de 30, 40, 55, 80, 100 cm, si diverse modele.

Realizam articole destinate celor mai diverse activitati promotionale, de marketing, sponsorizari, evenimente caritabile, produse ce pot fi personalizate prin tesatura embosata, broderie, serigrafie sau etichetare personalizata.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Euroconf Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Euroconf Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Euroconf Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.726