Direct la continutul paginii »

Venetia Decor SRLCompania noastra, SC Ventia Impex SRL, este in topul decoratiunilor interioare (producerea si asamblarea de jaluzele verticale si orizontale, rolete textile, roman shade (falduri) si rulouri exterioare, plase de tantari, usi automatice de garaj si alte produse) si un nume unanim respectat de partenerii si clientii nostri. Ea reprezinta, totodata, una dintre povestile de succes ale capitalismului romanesc postrevolutionar.

Firme, companii si reprezentante comerciale aleg Ventia pentru a decora sedii de birouri ori spatii de productie. In schimb, beneficiarii particulari ne solicita pentru tipuri foarte variate de locuinte, de la apartamente de bloc si pana la vile. In timp ce clientii corporativi prefera, de regula, jaluzele verticale mai sobre, punand accent pe valoarea lor functionala, beneficiarii particulari sunt atrasi de jaluzelele mai sofisticate, cu culori si tesaturi apte sa iasa in evidenta, transformand camerele printr-o inteligenta filtrare a luminii exterioare. Cu toate acestea, nu exista reguli stricte: fiecare client si fiecare partener beneficiaza de produsele si consultanta firmei Ventia pentru a-si realiza formula optima de acoperire/ decorare a ferestrelor.

Partenerii externi, firme de mare traditie in domeniu, sunt alaturi de noi in acest demers de a contribui la cresterea si profesionalizarea pietei romanesti, la fixarea unor standarde calitative si mentinerea unor preturi accesibile pentru clientii nostri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Venetia Decor SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Venetia Decor SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Venetia Decor SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.