Direct la continutul paginii »

A.m.s. 2000 Trading Impex SRLAMS 2000 s-a infiintat in 1997 cu scopul de a oferi o solutie pentru dotarea completa a laboratoarelor de diagnostic clinic.

In prezent oferim clientilor nostri produse de calitate incontestabila de la unele dintre cele mai renumite companii din domeniu, printre care: Abbott Diagnostics, Siemens, Adaltis, ISE, Alere, Aptaca, Medite.

Partenerul nostru, Rigaku Japonia este cel mai cunoscut producator mondial de echipamente cu raze-X pentru industrie și cercetare, ce furnizează cea mai completă gamă de sisteme de difracție de raze-X(XRD), sisteme de fluorescență de raze-X(XRF), R-XAS, EXAFS, SAXS, analizoare de stress.

Specialistii nostri ofera clientilor atat suport tehnic cat si consultanta in ceea ce priveste legislatia din domeniu.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale A.m.s. 2000 Trading Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre A.m.s. 2000 Trading Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii A.m.s. 2000 Trading Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

34.127