Direct la continutul paginii »

Biologic Trading SRLBine ati venit la pagina firmei noastre. Aceasta pagina va ofera oportunitatea de a afla mai multe despre BioLogic Trading SRL, companie fondata in anul 1996.

La BioLogic Trading SRL, ne concentram asupra domeniului laboratoarelor din cercetare, invatamant, industrie si medicina. Suntem furnizori de aparatura pentru laborator.

In domeniul biologiei si medicinei moleculare va punem la dispozitie produse individuale sau solutii complete pentru laboratoarele care lucreaza in domeniul acizilor nucleici si proteinelor

In domeniul microscopie oferim solutii complete de microscopie optica, electronica si de forta atomica, impreuna cu solutii pentru pregatirea probelor si analiza stiintifica de imagine.

aparatura de biologie moleculara

adaptoare fotografice pentru microscoapele optice

accesorii pentru pregatirea probelor pentru microscopia electronicaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Biologic Trading SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Biologic Trading SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Biologic Trading SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

29.046