Direct la continutul paginii »

Digital Photo Impact SRLStudioul DPI a fost inchiriat atat de fotografi profesionisti ca Manuel Diaz – Spania, Francisco Palomino – Spania cat si de amatori pasionati de fotografie.

Studioul foto DIGITAL PHOTO IMPACT situat in centrul orasului Bucuresti, va ofera o ambianta placuta pentru desfasurarea sedintelor foto si echipament complet.

Daca nu sunteti un fotograf profesionist dar vreti sa invatati sa lucrati intr-un studio profesional va putem aranja luminile si oferi un training.

Va putem furniza modele si organiza castinguri. De asemenea colaboram si cu un make-up artist talentat.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Digital Photo Impact SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Digital Photo Impact SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Digital Photo Impact SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.098