Direct la continutul paginii »

Loss Grup SRLAcesta este site-ul de prezentare al firmei LOSS SRL din Brasov, site pe care actualii si viitorii nostrii clienti pot gasi informatii utile despre obiectiul de activitate, produsele si serviciile oferite de firma noastra.

Firma LOSS SRL a fost infiintata la Brasov in anul 2002 impunandu-se in scurt timp ca unul din principalii furnizori pe piata locala de echipamente radio si de telecomunicatii, printre clientii nostrii numarandu-se majoritatea firmelor de taximetrie din oras.

Firma noastra pune la dispozitia clientilor detinatori de statii de emisie-receptie posibilitatea conectarii in reteaua noastra de repetoare pentru a putea acoperi o arie cit mai mare.

Firma inchiriaza statii de emisie portabile, mobile si fixe persoanelor juridice.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Loss Grup SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Loss Grup SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Loss Grup SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.065