Direct la continutul paginii »

Personal Networks SRLProxyCast este un serviciu de marketing de proximitate dezvoltat de Personal Networks. Serviciul ProxyCast permite transmiterea de materiale multimedia cu caracter publicitar sau informativ către telefoanele mobile aflate în zona de acoperire a sistemului.

ProxyCast constă dintr-un mic server care rulează software-ul specializat dezvoltat de Personal Networks. Acest sistem poate fi amplasat, spre exemplu, în panouri publicitare, în magazine sau centre comerciale, în arene sportive sau săli de spectacol, în restaurante, baruri sau cluburi.

ProxyCast identifică unic fiecare telefon mobil cu Bluetooth si poate astfel să trimită un mesaj personalizat fiecărui consumator. Sistemul nostru poate fi personalizat în funcţie de campania publicitară în desfaşurare astfel încât consumatorul primeşte numai acele mesaje care sunt relevante pentru el.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Personal Networks SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Personal Networks SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Personal Networks SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.008