Direct la continutul paginii »

System Activity SRLCele mai importante 3 probleme de calitate întâlnite în tipografii. Cum se pot evita acestea?

"Numai cine munceşte, greşeşte...", spune zicala.
Din păcate aşa este şi nici nu prea putem face nimic să schimbăm lucrurile în această privinţă. Greşelile sunt omeneşti şi nu ne putem schimba, însă putem să le evităm printr-o bună organizare a activităţilor.

În continuare vă propun spre dezbatere 3, dintre cele mai des întîlnite probleme de calitate cu care un manager de tipografie se confruntă zi de zi şi totodată vin şi cu soluţii de remediere a acestora.

1. Greşeli de redactare, grafică
2. Probleme de nuanţă de culoare
3. Amestecarea produselor asemănătoare

Dacă vreţi să aflaţi mai multe informaţii despre soluţii de management aplicabile la tipografia Dvs., nu aveţi altceva de făcut, decât să vă înscrieţi la newsletter-ul gratuit, cu titlul: "Învaţă din greşelile altora...".Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale System Activity SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre System Activity SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii System Activity SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.