Direct la continutul paginii »

Bony Med SRLLa Bony-Med puteti intalni o echipa indrazneata, cu o experienta vasta in domeniul tiparului, a inscriptionarilor, a designului publicitar, precum si in toate subdomeniile acestora, pana la finisaj, oferindu-va cele mai bune solutii pentru publicitate si reclama.

Vă oferim servicii de fotografiere profesională a produselor dumneavoastră, în vederea promovării lor prin orice modalitate de tipărire. În următoarele link-uri puteti vizita un portofoliu vast din domeniul fotografiei de produs.

Produse:
-INSCRIPTII AUTO, VITRINE ETC.
-INSCRIPTII TEXTILE
-COPERTI LUCRARI
-PLACUTE AVERTIZOARE...

In procesele mai sus amintite utilizam aparatura performanta de ultima ora, acoperind cu usurinta cerintele pietei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bony Med SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Bony Med SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bony Med SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.498