Direct la continutul paginii »

Engrave SRLGravura laser este practica de a folosi lasere pentru gravarea sau marcarea unui anumit obiect.

Aceasta tehnica de gravura nu implica atingerea directa a obiectului, gravura se face de la o anumita distanta aproximativ 2,5 cm.

Procesul poate fi foarte tehnic si complex, din acest motiv freza este comandata de un calculator care asista toata operatiunea.

Serigrafia reprezinta procedeul de imprimare pe diverse suporturi: de la hartie si material textil pana la metal si lemn.

In general, suportul pe care se face serigrafia trebuie sa fie plan. Personalizarea realizata prin acest procedeu este foarte rezistenta in timp chiar si in mediile outdoor. Astfel se pot realiza carti de vizita, stickere, textile si alte materiale promotionale personalizate.

Calitatea printului digital este impecabila net superiora imprimarii tipografice, deoarece imprimantele cu care lucram sunt de cea mai buna calitate. Prin print digital se elimina costurile mari cu filmel si placi tipografice, si implicit costurile de manopera, care ajung uneori sa dubleze pretul unui produs.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Engrave SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Engrave SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Engrave SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.230