Direct la continutul paginii »

Grafopress SRLSocietate comerciala fondata in anul 1995, are ca obiect principal de acitivitate productie, editura, servicii tipografice si serigrafice.

Bazandu-ne pe experienta echipei noastre in domeniul executarii de lucrari tipografice si serigrafice oferim clientilor nostri lucrari de calitate.

Avem capacitatea de a asigura tot lantul de operatiuni necesare realizarii lucrarilor, incepand de la realizarea graficii pana la finalizarea acestora, indiferent de categoriile de finisari solicitate.

Principala piata a afacerilor :
Calarasi – Beneficiari: Tribunalul Judetean Calarasi, Rom Telecom, A.J.O.F.M., S.C. Catex S.A., S.C. Conf Universitar SRL, S.U.G.C.T. , S.C. LIBRARII S.A., S.C. Arienta SRL., Directia Sanitar Veterinara si Pentru Siguranta Alimentelor Calarasi, Spitalul Judetean de Urgenta Calarasi, Casa de Asigurari de Sanatate Calarasi, Consiliul Judetean Calarasi, Biblioteca Judeteana Calarasi, S.C. ELCO SRL, Directia de Consultanta Agricola Calarasi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Grafopress SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Grafopress SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Grafopress SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.052