Direct la continutul paginii »

Sothis Print SRLPovestea noastra a inceput acum aproape paisprezece ani, in ajunul Craciunului si - din punctul nostru de vedere - poate fi, pe buna dreptate, considerata un miracol.

Un miracol deoarece am pornit cu mijloace modeste - si totusi am reusit nu numai sa ramanem pe piata, dar si sa ne dezvoltam activitatea. Un miracol deoarece ne-am bazat afacerea pe munca grea si totusi aceasta nu ne-a facut sa cedam.

Un miracol deoarece am fost nevoiti sa strabatem toate etapele, mai mult sau mai putin conflictuale, ale adaptarii si extinderii, una cate una - si totusi am ramas impreuna.

Echipamente // Scanere:

-SCREEN CEZANNE - rezolutie maxima optica 5300 dpi,dimensiune 53x33 cm

-Scitex EVER SMART SUPREME - rezolutie maxima 14000 dpi. dimensiune43x33 cmContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sothis Print SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sothis Print SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sothis Print SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.614