Direct la continutul paginii »

Impres SRLCompania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Bistrita, judetul Bistrita-Nasaud.

Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora.

In firma Impres S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.

Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale.

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de ziare, reviste, imprimate tipizate, pliante, stampile, carti vizita. Compania are un efectiv de 14 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Impres SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Impres SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Impres SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.640