Direct la continutul paginii »

Cromoman SRLSocietatea Comerciala Cromoman S.R.L. este o organizatie cu capital integral privat, care functioneaza din anul 1997.La editia a XV-a, jubiliara a Topului National al Firmelor Private a obtinut locul XI in clasamentul pe domeniu.

Are in portofoliu tiparirea a 30 de publicatii, dintre care 7 cotidiane, 8 saptamanale si alte periodice, atit din Bucuresti, cat si din judetele Arges, Buzau, Giurgiu, Ilfov, Prahova, Constanta, Valcea, Teleorman.

Dispune de o rotativa produsa si instalata de concernul german MAN Roland Druckmaschinen AG, care tipareste la 4+1 culori pe hartie de ziar sau hartie offset.

In mare masura, mesterii tipografi au fost formati la scoala Combinatului Poligrafic "Casa Scanteii", incat, muncind la un utilaj performant, justifica logo-ul firmei noastre: "Tehnologie germana, suflet romanesc".

CROMOMAN va dovedeste ca este posibil sa gasiti in Romania: profesionalism si calitate, seriozitate si promptitudine.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cromoman SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cromoman SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cromoman SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.098