Direct la continutul paginii »

Orange Media SRLS.C Orange Media este o societate tipografica si de publicitate infiintata in anul 2006,cu capital integral romanesc, specializata in activitatea de tipar, care pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de produse si servicii tipografice de inalta calitate si complexitate.

Pe de alta parte, S.C Orange Media S.R.L, cu ajutorul departamentului propriu de creatie realizeaza in mod profesionist machetarea si grafica produselor comandate de clientii sai. Specialistii nostri pot realiza lucrari de conceptie si machetare personalizate pentru fiecare tip de lucrare in parte, sigle, editare text, scanari, si prelucrari de imagine, vectorizari si retusari.

In scopul prevenirii falsificarilor, tehnologia de care dispune societatea permite utilizarea de diverse sisteme de securizare si personalizare a lucrarilor, precum a codurilor de bare, a unor microtexte, coduri de identificare de tip alphanumeric, holograme sau elemente grafice tiparite cu cerneala invizibila (o parte din tehnologie unicat in Romania).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Orange Media SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Orange Media SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Orange Media SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.509