Direct la continutul paginii »

Stefanili SRLSuntem o companie localizata in Alba Iulia, judetul Alba, si infiintata in anul 1994.

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de etichete, pliante, carti, tipizate. Compania are un efectiv de 13 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania.

Stefanili S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra .

Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.

Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Stefanili SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Stefanili SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Stefanili SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.077