Direct la continutul paginii »

Fibertech Design SRLSuntem o echipa de profesionisti eficienti si inovatori. Prin tehnologii moderne si ecologice, prelucram la un nivel de inalta performanta fibra de carbon, fibra de sticla, materialele compozite si rasinile poliesterice.

Dezvoltam, producem si comercializam produse originale si materiale inovatoare care contribuie la îmbunatatirea calitatii vietii. Oferim excelenta prin tehnologie, precizie si seriozitate.

Va prezentam compania noastra, cu o experienta de zece ani in industria de constructii industriale si civile. Suntem specializati in proiectarea, producerea, transportul si montarea lucrarilor din fibra de carbon, materiale compozite si rasini poliesterice armate cu fibra de sticla.

Am transformat potentialul noilor tehnologii in productie performanta, flexibila, inalt calitativa, personalizata pentru specificul fiecarui client. Va stam la dispozitie cu diverse tipuri de materiale de constructii si cu o larga varietate de produse pentru mobilier urban, structuri si instalatii pentru spatii publice.

La acestea se adauga diferite tipuri de mobilier industrial, mobilier de birou si de uz casnic, plus o larga oferta de elemente constructive pentru amenajari interioare si exterioare.

Va prezentam lucrari originale, care s-au bucurat de mare succes printre clientii nostri: cascade de apa, fantani arteziene, jardinierede exterior si de interior, fose septice, garduri de exterior, piatra decorativa, perdele de apa, tablouri, piese de mobilier unicat, statui si busturi, scaune de stadion, matrite de silicon, granit si marmura compozite.

Avantajele produselor noastre sunt: greutate scazuta, rezistenta totala la UV, rezistenta mecanica si elasticitate, rezistenta chimica deosebita, finisaje superioare, varietate si flexibilitate a formelor, libertate in alegerea culorilor.

Clientii nostri beneficiaza de consultanta in industria de profil, parteneriat antreprenorial, flexibilitate in executia lucrarilor, preturi avantajoase, rapiditate in executarea si livrarea comenzilor, garantie de 10 de ani pentru orice produs, transport si montaj gratuite.

Dorim sa oferim oamenilor mai multe produse moderne, de calitate si sa le facem mai accesibile nevoilor acestora si resurselor de care ei dispun.

Pentru indeplinirea acestui scop profesional si vocational, ne bazam pe un set de valori intelese si asumate de toti membrii echipei: - calitatea resurselor umane – gestionarea eficienta a resurselor - etica in afaceri – spiritul intreprinzator - modernismul – pragmatismul - transparenta – dialogul - creativitatea – spiritul de echipa - solidaritatea – pasiunea si angajamentulContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Fibertech Design SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Fibertech Design SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Fibertech Design SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.