Direct la continutul paginii »

Vilador SRLPensiunea VilaDor si Poiana Marului sunt situate la mica distanta de Timisoara, Poiana Marului fiind cea mai apropiata statiune montana, la doar 135 km.

VilaDor este o pensiune montana in stil austriac tirolez, situata in Poiana Marului, Caras Severin, cu camere spatioase de 2 si 4 locuri, cu terase generoase ce beneficiaza de o panorama unica asupra intregii statiuni si catre masivele Tarcu – Muntele Mic si Retezat.

Peisajul montan de o mare frumusete, un adevarat colt de rai dupa spusele turistilor, aerul pur, cu o puternica aeroionozare negativa sunt elementele ce i-au adus o binemeritata faima – ca loc de tratare a bolilor de plamani.

Bucataria VilaDor a fost premiata cu Margareta de Aur 2006, premiul special pentru Gastronomie – toate preparatele sunt facute in casa.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Vilador SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Vilador SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Vilador SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.180