Direct la continutul paginii »

Necrisa SRLPensiunea Necrisa este o oaza de liniste, locul ideal pentru a scapa de aglomeratia orasului Timisoara si pentru a te odihni departe de casa. Ospitalitatea specifica Banatului confera sederii dumneavoastra o nota de caldura si familiaritate, intr-o pensiune micuta, dar cocheta.

Pensiunea Necrisa - pensiune recent deschisa - este o pensiune familiala, aflata in centrul vechi al comunei Ghiroda, la iesirea din Timisoara catre Lugoj, foarte aproape de aeroportul « Traian Vuia » Timisoara.

Pensiunea va sta la dispozitie cu 10 locuri de cazare in :
• camere single
• camere cu doua sau trei paturi
• apartament

Pensiunea este ferita de zgomotul traficului greu si in acelasi timp este usor de gasit, fiind pozitionata in apropierea a doua importante obiective, si anume biserica si primaria comunei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Necrisa SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Necrisa SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Necrisa SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.285