Direct la continutul paginii »

Big Security SRLBIG SECURITY prin gama de servicii de pază și protecție prestate in domeniul securitatii, va ofera solutii eficiente pentru ca afacerile proprii, documentele si valorile detinute, sa fie in siguranta.

Avandu-ne alaturi, actiunile ilegale si rauvoitoare indreptate impotriva dumneavoastra, indiferent de natura acestora, pot fi evitate.

Obiect de activitate
servicii de paza bunuri, valori si consultanta
servicii de transport de bunuri si valori, consultanta
servicii de garda de corp si consultanta in domeniu.

BIG SECURITY asigura cu maxim de profesionalism servicii de paza și protectie, monitorizare de obiective, precum si intervenție rapidă la obiective si escorta VIP, toate la tarife competitive.
BIG SECURITY asigura personal calificat pentru acest tip de activitate, precum si logistica si echipamentul necesar fiecarui obiectiv in parte.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Big Security SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Big Security SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Big Security SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.994