Direct la continutul paginii »

Cepromin SAInfiintata in anul 1992, Cepromin S.A. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate la cele mai bune preturi.

Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime. In cadrul companiei Cepromin S.A. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala.

Compania Cepromin S.A. efectueaza proiectare si cercetare miniera. Firma noastra are o echipa de 38 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania.

Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cepromin SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Cepromin SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cepromin SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.394