Direct la continutul paginii »

Civis Paza SRLÎn România se petrec anual peste 157.000 de infracţiuni împotriva persoanei şi peste 256.000 de infracţiuni împotriva proprietăţii publice şi private.

În acelaşi scop şi in România, prin compania CIVIS, propunem un complex de măsuri ce îmbină, cu un real succes, servicii de securitate executate la standarde europene, sisteme tehnice de ultimă generaţie, omologate în România de compania noastră, şi, nu în ultimul rând, poliţele speciale de asigurare, semnate în numele fiecărui partener CIVIS.

De peste 50 de ani, Grupul CIVIS oferă partenerilor săi liniştea şi siguranţa de care au nevoie, punând, în slujba acestora, îndelungata sa experienţă şi un suport tehnic remarcabil.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Civis Paza SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Civis Paza SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Civis Paza SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.661