Direct la continutul paginii »

Zygoptera Communication SRLComunicarea vizuala este importanta. Pentru a fi usor identificat, va recomandam diverse grafici pentru o sigla, combinatii de culori, un anumit font de litere si sloganul potrivit pentru firma sau produs.

Acestea, alaturi de alte elemente grafice si de reguli de design, vor compune impreuna manualul de identitate al companiei.

Serviciile noastre sunt din domeniul marketing-ului actual, cuprinzand aplicatii pe internet pentru centralizarea si urmarirea datelor, aplicatii pentru publicitate sau pentru vanzare online de produse, cat si pentru campanii de (re)cunoastere a brand-ului si a produselor, promovare, promotii sau analiza si cercetare de piata pentru publicul, produsele sau serviciile organizatiei dumneavoastra.

Toate au la baza managementul informatiei, atat comunicarea cu publicul intern cat si pentru cel din afara organizatiei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Zygoptera Communication SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Zygoptera Communication SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Zygoptera Communication SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.962