Direct la continutul paginii »

Ceprom SASocietatea a fost infiintata in anul 1971 ca un sector de proictare pe langa intreprinderea UNIO Satu Mare, cu statut de Centru de cercetare si proiectare pentru utilaj minier si transport continuu.

Este inregistrat cu numele CEPROM in anul 1979, devenind in scurt timp cel mai important Institut de Cercetarte si Dezvoltare din Romania pentru utilaj minier.

Anul 2006 marcheaza o modificare importanta in structura actionariatului, societatea avand ca actionar majoritar Asociatia Salariatilor, fapt ce deschide perspective si evolutii in activitatea stiintifica, aliniate directivelor UE.

CEPROM-CERT este un organism de certificare CE a produselor:
-Acreditat de Asociatia de Acreditare din Romania – RENAR, in conformitate cu EN 45011 (Ghid ISO/CEI 65:1996);
-Notificat de Comisia Europeana in Jurnalul Oficial al CE cu numărul de identificare NB 1802, pentru activitatea de certificare a produselor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ceprom SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Ceprom SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ceprom SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.819